Madoplevelser, du aldrig vil glemme

Felix Steakhouse er kendt for at tilbyde et omfattende menukort fyldt med lækre kødretter og gourmetoplevelser. Deres menu er designet til at tilfredsstille selv de mest kræsne kødelskere og byder på et udvalg af saftige steaks og andre velsmagende retter.

Brunch

Mandag - fredag 10:00 - 13:00
Lørdag - søndag 10:00 - 14:00

  • BRUNCH TÅRN - min. 2 personer 119,-

Røræg med bacon, cocktail pølser, kartoffelrösti, 2 slags pålæg, 2 slags ost, tunmousse med avocado og sesamfrø, frugt, vaniljeskyr med karamelkugler, amerikanske pandekager, croissant, frugt skål, brød og smør.

  • BØRNE BRUNCH TALLERKEN 79,-

Røræg med cocktail pølser og bacon, 2 slags ost, chorizo pølse, Amerikanske pandekager, frugt skål, vaniljeskyr med karamelkugler.

  • RØRÆG MED LAKS 99,-

Økologisk kartoffel burgerbolle ristet og smurt med trøffelmayo, 45+ skiveost, røget laks, baby spinat, og røræg med parmesan og purløg

  • SPEJLÆG MED BACON 99,-

Ristet surdejsbrød, avokado, kartoffel rösti, 45+ skiveost, spejlæg, bacon og purløg

FROKOST

10:00 - 16:00

  • FELIX PLATTE 179,-

Æg med rejer, mayonnaise og asparges, tunmousse med sprød kapers og urter, ristet ciabattabrød med røget laks, pesto og tartar sauce, hønsesalat med bacon og asparges, mørbrad med bløde løg og bearnaise

  • HYGGE PLATTE 159,-

Parmaskinke med melon, tunmousse med rugbrøds chips, avocado med tigerrejer og babymajs, hønsesalat med asparges og bacon, oste bruschetta med jordbærmarmelade og valnødder, chokolademousse med bær, ost med vindruer. Serveres med brødkurv

  • PARISER BØF 200G 139,-

Serveres på ristet brød med peberrod, pickles, løg, kapers rødbeder samt æggeblomme.

  • STJERNESKUD 129,-

Serveres på ristet brød med stegt og dampet rødspættefilet , rejer, røget laks, asparges, kaviar, Thousand Island dressing, kapers og citron.

  • FROKOST BØF 199,-

Køkkenets udskæring 200 gram serveres med tynd skåret pommes frites, bearnaise sauce og sprød salat.

SMØRREBRØD

10:00 - 16:00

  • MØRBRAD 89,-

Smørrebrød med grillet mørbrad, karamelliseret løgpure, løgringe, bearnaise, karse.

  • SMØRSTEGT RØDSPÆTTEFILET 79,-

Smørrebrød med rejer, asparges, mayonnaise, friske urter og æble.

  • HUMUS MED AVOKADO 69,-

Smørrebrød med sødkartoffel falafel,ristede kikærter, syltede rødløg og karse.

  • HØNSESALAT 79,-

Smørrebrød med champignon, bacon og kylling, asparges og urter

  • FELIX MENU 469,-

FORRET
Smoked carpaccio
Røget okseinderlår, med trøffelmayonnaise, rucola og parmesanost

eller

Lakse carpaccio
Vertikalskåret laks serveres med laksemousse med dild, sprød kapers,
parmesan og rucola, serveres med brød og smør

HOVEDRET
250 g kornfodret Black Angus Ribeye
Steak fries med timian, oregano og havsalt

Dagens garniture. Vælg selv sauce: Bearnaise, spicy bearnaise, rødvin peber eller hollandaise.

DESSERT
Crème brûlée
Med jordbær gelato og bær.

eller

Chokoladefondant
Lavet på hvid chokolade, ristet pistacie, pakket ind i filodej serveres med bær, crumble og vanilje gelato.

  • VINMENU - 3 glas 250,-

Riesling, Greenleaf [ØKO]

Montepulciano, Yume

Sauternes, Louis Eschenauer

  • KOKKENS MENU / PR. PER. 489,-

Min. 2 personer

Kokkens 8 udvalgte retter

  • VINMENU - 3 glas 250,-

3 glas – kokkens valg

LETTE RETTER

  • RISOTTO MED TRØFFEL 89,-

Risotto i trøffel sauce med svampe, parmesan og urter

  • SMOKED CARPACCIO 119,-

Røget okseinderlår med trøffelmayonnaise, rucola og parmesanost. Serveres med brød og smør

  • LAKSE CARPACCIO 129,-

Vertikalskåret laks serveres med laksemousse, dild, sprød kapers, parmesan og rucola. Serveres med brød og smør

  • TIGERREJER 119,-

Tigerrejer stegt i hvidløg og tomatsovs, toppet med parmesan, persilleolie og sprød rosmarin. Serveres med brød og smør

  • BRUSCHETTA 99,-

Cherrytomat, hvidløg, pesto, basilikum, gratineret mozzarellaost og parmaskinke, toppet med basilikum og persilleolie

  • CHEVRE CHAUD 119,-

Bagt gedeost på ristet surdejsbrød, rucola, sprød salat, valnødder, rosiner, purløg, parmaskine, avocado, rødløg, honning-balsamico og figenmarmelade,

  • FELIX SPECIAL - DELE 159,-

Røget okseculotte stegt på varm støbejern med karamelliserede løg, rødvins sauce, brød, crouton og urter

KØD

Alle vores steaks pensles med timiansmør og krydres med flagesalt. Serveres med sæsonens garniture på en bund af ugens puré.

  • BLACK ANGUS RIBEYE - ca. 250g 299,-
  • BLACK ANGUS RIBEYE - ca. 400g 389,-

200 dages kordfodret. Marmoreret udskæring fra den øverste stykke af oksefilleten. Flot fedtmarmorering giver kødet rigtigt meget smag, saft og kraft.

  • BLACK ANGUS OKSEFILET - ca. 250 g. 229,-
  • BLACK ANGUS OKSEFILET - ca. 350 g. 319,-

200 dages kordfodret. Den fine marmorering er med til at give oksefilet sin saftige og kraftige smag.

  • MØRBRAD - ca. 200 g. 239,-
  • MØRBRAD - ca. 300 g. 339,-

En tykt skåret og meget mør bøf helt uden fedt og sener. Smagen er meget mild og saftig.

  • TOURNEDOS - ca. 220 g. 259,-
  • TOURNEDOS - ca. 330 g. 359,-

3-4 cm høj bøf skåret fra midten af en afpudset oksemørbrad ombundet med bacon, som holder på kødets høje facon.

  • LAMMEKRONE - ca. 300 g. 279,-

Lammekrone grillet med ben, der giver kødet saft og smag.

ØVRIGE HOVEDRETTER

  • RISOTTO MED TRØFFEL 199,-

Risotto i trøffelsauce med svampe, grillet oksekød, parmesan og urter

  • LAKSEFILET 289,-

Ovnbagt laksefilet marineret i citron honning glaze, serveres med stegt garniture på gulerodspure, grillet citron og pommes duchesse med trøffel, stuvet spinat og parmesan.

  • GRILLET DANSK KYLLING - ca. 300g 229,-

Kylling overlår marineret i masala serveres med stegt garniture på gulerodspure, serveres med steak frites og valgfri sauce fra næste side

  • GOURMET BURGER - ca. 200 g. 179,-

Grillet mørbrad i tynde skiver med cheddar ost, røget okseinderlår, stegte løg, karamelliseret løg, hjemmerørt trøffelmayo og figenmarmelade. Serveres med steak fries og valgfri hjemmerørt sauce.

  • FELIX BURGER - ca. 200g 149,-
  • FELIX BURGER - ca. 400g 179,-

Black Angus kornfodret hakkebøf, cheddarost, bacon og karamelliseret løg Ca. 400g 179,- frisk salat, tomat, drueagurker. Serveres med steak frites og valgfri sauce som kan ses på længere nede på siden

  • BURGER VEGETAR 149,-

Plantebøf lavet på soya med gratineret gedeost, grillet peberfrugt, karamelliseret løg, guacamole, og frisk salat, tomat. Serveres med steak fries og valgfri hjemmerørt sauce.

SIDE ORDERS

Bestilles separat i skåle

  • TRØFFEL FRIES 60,-

Steak fries rørt i trøffel, parmesan og havsalt serveres med hjemmerørt trøffelmayo

  • CHEESY FRIES 40,-

Store fries med varm ostesovs, og sprød bacon i tern.

  • STEAK FRIES 35,-

Store fries med timian, oregano og havsalt

  • POMMES DUCHESSE 35,-

På en trøffel stuvet spinat og parmesan.

  • SPICY FRIES 35,-

Steak fries med hjemmelavet spicy blanding

  • TOMAT SALAT 40,-

Bøftomat i skiver, cherrytomat, mozzarella kugler, røget mandler, basilikumspesto, olivenolie, balsamico glaze.

  • CÆSAR SALAT 40,-

Hjertesalat, cherrytomat, brødcroutoner, hjemmerørt cæsardressing, fintrevet parmesanost og basilikum - Kan opgraderes til en hovedret med sprød kylling 80,-

SAUCE

Ad libitum pr. person

  • BEARNAISESAUCE 25,-

Cremet og syrlig med frisk estragon.

  • SPICY BEARNAISESAUCE 25,-

Cremet og syrligt med chili.

  • PEBERSAUCE 25,-

Lavet på den franske måde, med madagaskarpeber.

  • RØDVINSSAUCE 25,-

Lavet på vores husets vin, syrlig og sød.

  • HOLLANDAISE 25,-

Cremet og syrlig.

APPETIZER

  • GRØNNE OLIVEN MED PESTO 45,-

Serveres med vores ciabatta brød og smør

  • RØGET MANDLER 35,-
  • RUGBRØDSCHIPS M. LAKSEMOUSSE 55,-

Røget laksemousse serveres med rugbrødschips, sprøde kapers, dild olie og urter

BØRNE MENU

Børn under 13 år

  • CHEESE BURGER 89,-

Hakket oksekød med ketchup, mayo, ost, tomat og salat. Serveres med pommes frites og dip.

  • STEAK 179,-

Med pommes frites og sauce.

  • FISKEFILET 89,-

Med pommes frites og remoulade.

  • CHICKEN NUGGETS 89,-

Med pommes frites og dip.

DESSERTER

  • CREME BRULÉE 79,-

Serveres med jordbær gelato, friske bær og jordbærcoulis.

  • GELATO 79,-

Lækker italiensk is med flødeskum, bær og chokoladesauce.

  • CHOKOLADEMOUSSE KAGE 79,-

Serveres med vanilje gelato og bær kompot.

  • CHOKOLADEFONDANT 79,-

Lavet på hvid chokolade, ristet pistacie, pakket ind i filodej serveres med bær, crumble og vaniljeis.

  • BØRNE IS 59,-

2 slags is serveres med vaffel.

DESSERTVIN

  • SAUTERNES, LOUIS ESCHENAUER GL. 99,- / 399,-

Bordeaux, Frankrig

  • RUBY PORT, QUINTA DO ESTANHO GL. 69,- / 299,-

Oporto, Portugal

BOBLER

  • SPARKLING BRUT, MCPHERSON GL. 69,- / 299,-

Victoria, Australien

  • CHAMPAGNE, L’ELOQUENTE 499,-

Charly sur Marne, Frankrig

Drikkemenu

Her hos os finder du et bredt udvalg af lækre retter og kulinariske oplevelser, der appellerer til enhver smag og præference.

Julemenu

Her hos os finder du et bredt udvalg af lækre retter og kulinariske oplevelser, der appellerer til enhver smag og præference.

Selskabsmenu

Her hos os finder du et bredt udvalg af lækre retter og kulinariske oplevelser, der appellerer til enhver smag og præference.

Møre bøffer uden kompromis

Vores Black Angus kød er kendt for sin ekstraordinære kvalitet og enestående smag. Vi sikrer, at vi kun vælger de bedste mærker, herunder dem der har vundet guld ved World Steak Challenge. Dette er en indikation af vores engagement i at levere kød i særklasse til vores kunder.

En afgørende faktor for den fremragende kvalitet af vores Black Angus kød er den specielle kost, som kvæget får. Dyrene bliver kornfodret i en periode på 100-150 dage med en afbalanceret GMO-fri kost. Denne ernæringsmæssige tilgang sikrer, at dyrene får den rette næring, der er nødvendig for at opnå optimal vækst og kvalitet i kødet. Resultatet er et kød med en rig, velsmagende og mørt struktur.

Vi er også stolte af at kunne sige, at vores Black Angus kød er frit for antibiotika og tilsatte hormoner. Dette er vigtigt for mange forbrugere, der søger efter mere naturlige og sundere kødprodukter. Ved at undgå brugen af antibiotika og hormoner sikrer vi, at vores kød produceres med respekt for dyrevelfærd og sundhed.

Vores Black Angus kvæg opdrættes i frodige og tempererede områder, hvor de får optimale betingelser for at udvikle deres fulde potentiale. Disse ideelle omgivelser bidrager til både dyrenes velfærd og kødets kvalitet. Som et resultat får vi et kød, der er mørt, saftigt og har en fantastisk smag.