Julemenu
Fra den 1. November til og med den 7. Januar kan du nyde vores helt unikke Felix Julemenu. Som en helt uforglemmelig oplevelse hos Felix Steakhouse har vi også valgt at inkludere 3 timers fri bar!
Glædelig jul og godt nytår!
Hold dit julearrangement hos Felix Steakhouse
Vores julemenu skal bestilles på forhånd for dit besøg. Ring til vores café på 43 62 31 31 eller vores steakhouse på 43 62 32 32.
Alt hvad du ser på de forskellige menuer, vil være en del af din middag, så du behøver ikke tænke over, hvilken menu du vil have. Du kan smage dem alle sammen! Vi garanterer en masse mad og samtlige smage. I forhold til allergener ved vi at i et selskab kan der være specielle behov. Selvom vi er et steakhouse, kan vi levere vegetar alternativer, ligesom vi også tager højder for allergener og religion. Oplys os gerne dine ønsker ved bestilling, så løser vi det.
Vi glæder os til at give jer en aften i ikke glemmer samt en god jul.
Julemenu 1
Gælder for reservationer med min. 10 personer.-
Forret: Oksecarpaccio
-
Hovedret: 3 forskellige udskæringer
-
Ris a la mande med ristede mandler & amareno kirsebær.
-
995 kr. pr. person
3 timers fri øl, husets vin, sodavand & vand
Julemenu 2
Gælder for reservationer med min. 10 personer.-
Forret: Andecarpaccio
-
Hovedret: Tornedos af kalvemørbrad på 220g
-
Ris a la mande med ristede mandler & amareno kirsebær
-
779 kr. pr. person
3 timers fri øl, husets vin, sodavand & vand
Send forespørgsel til os
Julemenu 1
Gælder for reservationer med minimum 10 personer.
Pris. 659,- pr. person.
995 kr. pr. person
3 timers fri øl, husets vin, sodavand & vand
FORRET
Oksecarpaccio
Røget okseinderlår med trøffelmayo,
rucola, pinjekerner og parmesan tuile.
Serveres med brød og smør.
HOVEDRET
Serveres på delefade:
World tour – 3 forskellige udskæringer
1. Grillet Danks kylling
2. Uruguay mørbrad smørstegt med timian
3. Ribeye fra USA kornfodret 200+ dage
SAUCE
Bearnaise
Svampe sauce lavet på reduceret portvin.
SIDE ORDERS
Steak fries med havsalt og oregano
Små kartofler med smør og timian
Cæsar salat
DESSERT
Ris a la mande med ristede mandler & amareno
kirsebær.
Serveres med Italiansk mælkeis lavet på
kirsebær, kørvel og kirsebær tuiles.
Julemenu 2
Gælder for reservationer med minimum 10 personer.
469,- pr. person
779 kr. pr. person
3 timers fri øl, husets vin, sodavand & vand
FORRET
Andecarpaccio
Sous vide andebryst skåret i tynde skiver m. mayonnaise lavet på andereduktion og appelsin, pærechutney og gelé på rødkål.
HOVEDRET
Tornedos af kalvemørbrad på 220G, bundet fast med røget bacon, tilberedt på gril derefter i ovn med smør, hvidløg og timian.
Petit kartofler med timian, stegte blomkål, løg og
champignon, serveres med svampe sauce.
DESSERT
Ris a la mande med ristede mandler & amareno kirsebær.
Serveres med Italiansk mælkeis lavet på kirsebær, kørvel og kirsebær tuiles